Cautare

567 de rezultate pentru "cristina bauer" (8.44 secunde)
Ci stau drept si fac ele cartile" este motto-ul dupa care Cristina Pucean se ghideaza in viata. Si daca ne luam dupa declaratiile pe care ea le-a facut, am putea spune ca i se aplica din plin pe plan sentimental.
Cristina Cioran a trecut prin mai multe perioade mai putin placute inca de cand a nascut, insa acum a rasarit soarele si pe strada ei.
Cristina Spatar a ajuns pe mainile medicilor. Vedeta a fost nevoita sa apeleze la ajutorul lor pentru ca sinuzita nu ii mai dadea pace.
Cristina Vasiu a facut sarmale "afumate"! Locuinta vedetei a fost cat pe ce sa fie distrusa, din cauza unei clipe de neatentie.
Cristina de 35 de ani, ambii din Bucuresti, avand asupra lor o umbrela de aproximativ 3x4 metri. ... Cristina in stare de libertate.
Cristina Vasiu si iubitul au oferit un interviu in exclusivitate. Uite cum s-a dat de gol partenerul artistei in privinta nuntii.
Clipe crunte pentru Cristina Uni-K! Dupa ce a devenit mamica pentru prima oara, s-a confruntat cu complicatii, dupa nastere! A avut nevoie de ingrijire permanenta si nu si-a putut tine bebelusul in brate.
Cristina de 34 de ani, D. ... Cristina, D. Valentina, D. Roxana, C. Marian, C. Lacramioara. Impotriva acestora s-a inceput urmarirea penala pentru comiterea infractiunii de inselaciune cu consecinte deosebit de grave in forma continuate.
Cristina Spatar radiaza de fericire, iar frumoasa cantareata se pregateste sa faca marele pas la altar cu sotul ei, Vicentiu Mocanu.
Cristina Balan a nascut in cada din cauza unei experiente traumatizante!A preferat sa taie cordonul ombilical noului nascut chiar sotul ei, pentru ca, sustine ea, la nasterea anterioara a fost injurata de medic!
Viata e frumoasa pentru Cristina Belciu! La usa ii bate un fan infocat si ii tot trimite buchete uriase de flori.
Cristina Belciu, asa cum nu ati mai vazut-o niciodata, pana acum! Nu e doar frumoasa, ci si...fata de casa.
Cristina Spatar a avut parte de un eveniment grandios. Artista s-a casatorit cu alesul inimii sale. Rochia de mireasa a cantarit aproape 10 kilograme.
Guvernul a numit-o ieri in functia de subprefect al Municipiului Bucuresti pe Cristina Ecaterina Corut, aceasta ocupand postul temporar, pe durata suspendarii din functie a titularului postului, Romeo Raicu, care isi exercita mandatul de deputat.
Tot in functii de secretar de stat au fost numiti Cristina Coteanu (la Ministerul Justitiei), Dumitru Miron (la Ministerul Educatiei si Cercetarii), Nicolae Adrian Lemeni (la Ministerul Culturii si Cultelor), Constantin Popescu (la Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor) si Mugur Craciun (la Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale).
Presedintele argentinian Cristina Kirchner a anuntat marti un proiect de nationalizare a fostei uzine militare pentru avioane Cordoba din centrul tarii detinuta de grupul american Lockheed Martin.
"Nu contest noii membri ai C.A., dar stiti cine este Cristina Parvulescu (n.r. nou membru al C.A.)?
• Intre 6-8 iunie 2008 tot la Roma si tot la Hotel Hassler, dar de data aceasta cu Cristina Sincai, urmatoarea pe lista lui Diaconescu dupa Elena.
Si Cristina Calangiu e o fata desteapta. GdS: Candidatura dumneavoastra depinde de decizia judecatorilor... A.S.: Judecatorii pot tine dosarul sapte ani.
La discutii participa si viceprimarul Cristina Calangiu. Edilul Craiovei i-a solicitat ministrului sa fie construita Autostrada Sudului sau cel putin un drum expres Craiova - Pitesti.
google-analytics.com